Brancher.

Qutron har kompetencer indenfor flere unikke områder. Særligt har vi viden og markedskendskab inden for elektronik – lige fra behov, analyse og design af komponenter og løsninger til udvikling af prototyper samt klargøring til produktion og produktion. Vi kan også bidrage til opsætning af kvalitetsmål og LEAN produktion – endeligt kan vi bidrage til træning og udvikling af personale i forbindelse med kvalitetsledelse og -styring.

Automotive

En hjørnesten i Qutron er vores kompetencer inden for Automotive udvikling. Vi har stor erfaring med at yde rådgivning og udviklingsbistand inden for automotive industrien såvel som udvikling – inklusiv elbil design, konceptudvikling, sensorstyring og teknologi. Med samarbejdspartnere indenfor landbrug, logistik og luksusbil segmentet, har vi en alsidig tilgang til opgaver.

Audio

Vi har stor viden om udvikling af audioudstyr of har udviklet produkter med strenge pladsbegrænsninger såvel som til high-end audio produktion. Vores designs og rådgivning er baseret på den nyeste teknologi og med udgangspunkt i den gode kvalitet, indenfor budget.

Optimering

Vores dygtige ingeniører har kompetencer indenfor komponentdesign, elektrolyseceller, grøn omstilling, trådløs kommunikation, holdbarhed og energioptimering. Vi rådgiver om design optimering med henblik på “cost-down”, CO2-nedsættelse og benytter som hovedregel altid standardkomponenter. I forbindelse med optimering udfører og dokumenterer vi stresstest og har udført alsidige opgaver for en bred vifte af virksomheder.

Sikkerhed

Sikring af hjem og bil har været et fokuspunkt for Qutron siden 2018. Vi har søsat en håndfuld succesfulde projekter med fokus på at sikre personlige ejendele, ved hjælp af smarte sensorer og sikker kommunikation. Vores løsninger har simple og tydelig brugerflader som udgangspunkt, men med den nyeste teknologi som de underliggende byggeblokke.