Rådgivning og udvikling.

I Qutron arbejder vi konstant med rådgivning og udvikling.

Hos Qutron

Tilbyder vi vores kunder et fuldt overskueligt og åbent projektforløb, hvor vi igennem hele processen er opmærksomme på økonomi. Vi giver altid et overslag over en opgave – og overslaget bliver altid overholdt.

Qutron samarbejder med kunder i alle størrelser og regioner – primært inden for den private sektor med henblik på at adressere deres udfordringer og optimere deres virksomhed og produkter.

Vores pragmatiske, direkte og tilpassede tilgang til opgaverne – kombinerer traditionel ingeniør tankegang med indgående tvær-industriel viden. Ved vores medvirken gøres komplicerede teknologier forståelige og håndgribelige. Qutron designer og gennemfører processer, der bringer teknologi på bundlinjen og optimerer eksisterende løsninger i samarbejde med kundens organisation.

Det skaber tryghed for vores kunder og sikrer dem – så de opbygger kreativ tillid og ser mulighederne i markedet, der skaber varig indflydelse og indvirkning på deres forretning.

Per Sponholtz Qutron.dk

Book et møde

Per Sponholtz.

Ansvar for markedsføring og salg. I mit hidtidige karriereforløb har jeg arbejdet med distribution, branding, internationalisering, udvikling, markedsføring, salg og servicemanagement – samt kommunikation på alle niveauer.

Telefon: +45 44253939
Mobile: +45 31358578
E-Mail: per@qutron.dk