Qutron Team

Ole Magleby Gudmand-Høyer

Ole Magleby Gudmand-Høyer

CEO – Chief Executive Officer

Ole har over 25 års erfaring med udvikling af elektronik og har i mere end 10 år fungeret som senior advisor for større virksomheder, hvor han hovedsageligt rådgiver om automotive løsninger og optimering. Med Ole er der kort vej fra ide til handling og kombineret med hans tværfaglige viden inden for mekanik, elektronik og produktion er han drivkraften i Qutrons success. Når han ikke er på kontoret bruger han meget tid med sin familie og spiller til tider lidt trommer, som han efter sigende skulle være ret skarp til.

Per Sponholtz

Per Sponholtz

COO – Chief Operations Officer

Per overser virksomhedens markedsføring og salg, men fungerer ligeledes som rådgiver for vores kunder. Han har gennem sin hidtidige karriere arbejdet med distribution, branding, internationalisering, udvikling, markedsføring, salg og service-management. Han holder trådene samlet på alle vores projekter og sørger for at vores kunder har et overskueligt projektforløb og imødekommende kommunikation. Per er vores hovedkontaktperson for nye projekter. Uden for arbejdstiden findes han på en mountainbike i de svenske skove.

Nis Philipsen

Nis Philipsen

Formand for bestyrelsen

Internationalt orienteret leder med betydelig erfaring i globale, eksport- og projekt orienterede virksomheder. Specielt orienteret mod strategi og virksomhedsudvikling byggende på en bred erfaring med alle discipliner i en international virksomhed.

Claus Wædeled

Claus Wædeled

Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesmedlem med betydelig international ledelseserfaring som administrerende direktør. Nøglekompetencer omfatter bestyrelse, ledelse, strategi, turnaround, salg og marketing, detailhandel, kapital- og franchisekæder og indkøb. Resultatorienteret med evnen til at fastholde det overordnede perspektiv.

Henriette Winther

Winther Robinson

R&D ingeniør

Winther har en baggrund i musik, men er for nylig overgået til ingeniørfaget med en diplomuddannelse som elektroingeniør. De har erfaring med hardwareudvikling, elbiler og verificering tests, og har derudover en passion for analog audio udstyr. Winther sørger desuden for en del af firmaets visuelle udtryk og er den officielle kontor-britte, som står for det internationale islæt. Udenfor arbejdstiden bruger Winther tiden på at designe og bygge lydudstyr eller engagere sig i LGBTQ+ relateret arbejde.

Alexander Svop Jensen

Alexander Svop Jensen

R&D ingeniør

Alexander har en diplomingeniøruddannelse i elektroteknik og er vores nye tilføjelse til teamet. Hans spidskompetencer er indenfor hardwareudvikling, komponent-optimering og MCU-programmering. Med en opvækst i det Fynske øhav, har han en pragmatisk og ligetil tilgang til nye opgaver. I sin fritid spiller Alexander guitar eller gamer det nyeste FPS spil på sin alt for dyre PC.

Carsten Bendtsen

R&D ingeniør

Carsten har været en del af Qutron i 13 år og har været involveret i udviklingen af størstedelen af Qutrons succesfulde produkter. Han arbejder som oftest med programmering og IT og har en exceptionel evne til at tyde selv det mest frustrerende datablad. Når ikke han arbejder, kan han hjælpe dig med at fikse din cykel på rekordtid.

Lone Bendtsen

Kontor ansvarlig

Lone har været ansat på Qutron siden 2007 og har i den tid varetaget mange forskellige opgaver. I disse dage sørger hun for at kontoret løber rundt, men er ikke bleg for at svinge en loddekolbe, når vores produktioner optrappes. Når ikke hun er på arbejde, er hun ferm med et sæt strikkepinde, hvor nogle af de heldige får hjemmestrikkede godter i ny og næ.

Robert Zokowski

Blæksprutte

Lone har været ansat på Qutron siden 2007 og har i den tid varetaget mange forskellige opgaver. I disse dage sørger hun for at kontoret løber rundt, men er ikke bleg for at svinge en loddekolbe, når vores produktioner optrappes. Når ikke hun er på arbejde, er hun ferm med et sæt strikkepinde, hvor nogle af de heldige får hjemmestrikkede godter i ny og næ.

Cases Qutron

Om Qutron

Qutron har eksisteret i mere end 10 år og er stiftet af Ole Magleby i 2007..

I Qutron arbejder vi med teknologi, innovation og rådgivning i interne- og kundedrevne projekter. .

Andre projekter er af længerevarende karakter, hvor vi er involveret som teknologipartner og inspirator med henblik på at optimere eksisterende elektroniske løsninger eller forbedre produkter på anden vis.

Indfaldsvinklen på opgaverne kunne også være kundernes ønske om kvalitets- og eller miljømæssige forbedringer.

Projekterne er typisk udviklingsopgaver inden for elektronik eller elektronik produktion. Opgaverne arbejder som oftest med optimering og/eller kvalitetssikring.

I 2018 har vi besluttet at udvide vores aktiviteter og satse mere kommercielt og sælgende. Vi ønsker at tiltrække opgaver og projekter ganske som hidtil. Men samtidig ønsker vi at udvikle virksomheden og stå mere konkret som teknologi- og sparringspartner.

Med det udgangspunkt er Per Sponholtz tiltrådt som partner. Per har brancheerfaring indenfor IT, Auto, Kvalitet og Ledelse.

Vi ønsker i tæt samarbejde at udvikle Qutron og målrette vore indsatser og arbejde mod løsninger, som direkte kan måles og sælges.