Om Qutron..

Qutron Team

Ole Magleby Gudmand-Høyer

CEO – Chief Executive Officer

Ole har over 25 års erfaring med udvikling af elektronik og har i mere end 10 år fungeret som senior advisor for større virksomheder, hvor han hovedsageligt rådgiver om automotive løsninger og optimering. Med Ole er der kort vej fra ide til handling og kombineret med hans tværfaglige viden inden for mekanik, elektronik og produktion er han drivkraften i Qutrons success.
Når han ikke er på kontoret bruger han meget tid med sin familie og spiller til tider lidt trommer, som han efter sigende skulle være ret skarp til.

Per Sponholtz

COO – Chief Operations Officer

Per overser virksomhedens markedsføring og salg, men fungerer ligeledes som rådgiver for vores kunder. Han har gennem sin hidtidige karriere arbejdet med distribution, branding, internationalisering, udvikling, markedsføring, salg og service-management. Han holder trådene samlet på alle vores projekter og sørger for at vores kunder har et overskueligt projektforløb og imødekommende kommunikation. Per er vores hovedkontaktperson for nye projekter. Uden for arbejdstiden findes han på en mountainbike i de svenske skove.

Carsten Bendtsen

R&D ingeniør

Carsten har været en del af Qutron i 13 år og har været involveret i udviklingen af størstedelen af Qutrons succesfulde produkter.
Han arbejder som oftest med programmering og IT og har en exceptionel evne til at tyde selv det mest frustrerende datablad. Når ikke han arbejder, kan han hjælpe dig med at fikse din cykel på rekordtid.

Lone Bendtsen

Kontor ansvarlig

Lone har været ansat på Qutron siden 2007 og har i den tid varetaget mange forskellige opgaver.
I disse dage sørger hun for at kontoret løber rundt, men er ikke bleg for at svinge en loddekolbe, når vores produktioner optrappes. Når ikke hun er på arbejde, er hun ferm med et sæt strikkepinde, hvor nogle af de heldige får hjemmestrikkede godter i ny og næ.

Robert Zokowski

Blæksprutte

Robert er vores officielle altmulig-mand, samt 3D-printer ekspert. Han sørger for at løse de problemer, vi ramler ind i, i løbet af et projekt ved enten at bygge nye værktøjer, designe og 3D-printe kasser eller noget helt tredje. Hans fritid bruger han med sin kæreste ellers leger han med nye 3D-printere derhjemme, når altså hans 1-årige kat Tito lader ham bruge computer tastaturet.

Jakob Langkilde Madsen

Software ingeniør

Jakob er en stærk teamplayer, og yderst kompetent udvikler af firmware, der understøtter sofistikerede elektronikløsninger. Jakob har en bred erfaring og har teknisk indsigt og overblik, der sikrer at alt fungerer og er understøttet af den rigtige dokumentation.

Laura Schou Petersen

Produktionsingeniør

Laura er skarp og skrap til at fastholde teamet og klargøre de projekter Qutron udvikler på, til næste fase, hvor projektet overgår fra udviklingsfasen til produktionsmodning. Laura er den fødte projektleder og formår at holde mange bolde i luften på samme tid – samt at holde projektdeltagerne oppe på de fastsatte mål omkring levering og tidsterminer. I fritiden er Laura erfaren spejder og har senest været på Den danske landslejr i Hedeland. Udover spejdervirket har Laura altid gang i en masse kreative projekter.

Thor Magleby Gudmand-Høyer

Praktikant

Thor er praktikant og medvirker til at udvikle platforme, der skal benytte 3D printer og software i skabelsen af prototyper.
Thor er tidligere konkurrence

Dan Almer Jensen

Hardwareingeniør

Dan, Qutrons dygtige hardwareingeniør, er en mester i at omdanne komplekse problemer til elegante løsninger. Hans uddannelsesmæssige fundament som elektronikoperatør og fagtekniker, kombineret med en utrættelig nysgerrighed, har katapulteret ham fra R&D laboratorier til frontlinjen af hardware innovation. Hans kærlighed til musik og spil – fra de jordnære strenge på guitaren til de virtuelle verdener i VR – afspejler hans holistiske forståelse for, og kærlighed til, teknologi. Tidligere hobbyer som 3D-print har fundet deres vej ind i hans professionelle værktøjskasse, hvilket viser hans evne til at fusionere personlige interesser med faglig ekspertise

Cases Qutron

Om Qutron

Qutron er en lille, men veletableret ingeniørvirksomhed, med store ambitioner..

Vi specialiserer os med elektronik, med særligt kompetencer indenfor automotive og sikkerhed. Fra vores 1,700 m2 faciliteter i Albertslund, Danmark kan vi huse størstedelen af alle vores udviklings- og rådgivnings-projekter internt, hvilket giver vores kunder tryghed og hurtige resultater. Vi bruger vores mange års erfaring indenfor udvikling, innovation og rådgivning til at skabe værdi for vores kunder og sørger altid for et gennemskueligt og effektivt projektforløb.

I Qutron har vi stor fokus på holdbarheden og kvaliteten af det vi laver og vi tror på at et veldesignet produkt skal holde i mindst 10 år. Derfor er EU’s nye “Right to Repair” lovgivning noget vi ser som et positivt initiativ og et vigtigt skridt i retning af en mere CO2-neutral fremtid. Kontakt os